Logg inn / Registrer deg
Gaia - Battle of Bottles

Spesialslipp for musserende viner

Nå er det straks klart for et nytt slipp i Vinmonopolets spesialbutikker! Abonnenter på nyhetsbrev for spesialviner har mottatt e-post med link til Arne Ronolds smaksnotater og anbefalinger.

 

TIL INFORMASJON
Vi har hatt en underleverandør av tjenester knyttet til abonnenter, innlogging, «Min side», nyhetsbrev og andre funksjoner, som dessverre har gått konkurs. Dette betyr at flere viktige tjenester har bortfalt veldig raskt.

Vi jobber på spreng for å lage nye løsninger på dette, men vår høyeste prioritering er at abonnentene får det de har abonnert på, uten avbrudd eller feil. Dersom enkelte utsendelser og landingssider fremstår annerledes enn normalt, er dette altså årsaken.

Dersom du er abonnent på våre nyhetsbrev for spesialslipp og ikke har mottatt e-post ber vi deg ta kontakt.

Vi er tilgjengelig på eirik@vinforum.no også for andre spørsmål.

Hilsen Arne Ronold og Eirik Sand Johnsen
Redaktører i Vinforum

 

SPESIALSLIPP CHAMPAGNE OG ENGELSK MUSSERENDE

Ved årets tredje spesialslipp med lanseringsdato torsdag den 15.06. er hovedfokus Champagne og musserende viner fra England, men det slippes også en del stille viner, hvorav de fleste er fra Loire og Burgund.

Totalt er det 150 listeføringer, hvorav 71 er champagne, 29 er musserende fra England og 50 er stille viner. 64 viner ble vist frem på presseprøvingen.

Men nok en gang var det en forholdsvis stor feilprosent. Eksempelvis var to flasker med Krug Rosé korket! Av de 64 testede vinene har 11 viner fått topp score.

Arne Ronold MW